Viewed 54 times 1 Answers
1 Answers

ینی چی مصاحبه برای اسکالرشیپه؟ مصاحبه جزو روند اپلایه دیگه ، حالا ممکنه اون استاد بدون مصاحبه هم پیش ببره
2020-11-25 09:09:29

Similar Question:
#
#اسکالرشیپ
#مهاجرت
#اسکالرشیپ

من به یک استاد ایمیل زدم و پرسیدم RA یا TA داره و ایشون به من جواب دادن: I have no open positions but you can apply for a scholarship Would this be something you are interested in ? من هدفم دکتری سر کلاس نشستن نیست و قصد دارم پروژه محور باشه منظور استاد از اسکالرشیپ همون کلاس درس هست که دانشگاه کمک هزینه میده؟ ممنون
2021-09-07 14:59:00 #Quebec City [اسکالرشیپ] مهاجرت

ممنون میشم کمک کنید من سه تا مدرکی که برای caq لازم بود رو سابمیت کردم اما نامه ای که استادم برای اسکالرشیپ بهم داده رو یادم رفت سابمیت کنم الان راهی هست که این مدرک رو هم سابمیت کنم؟ تشکر
2021-09-24 10:38:00 #Quebec City [اسکالرشیپ] مهاجرت

با خدمت گرامی برای کسی که اسکالرشیپ سالانه ۲۲۰۰۰ دلار داره و معاف از شهریه هست برای دکتری، و همراه همسر و فرزند شش ساله داره اقدام می کنه حدودا چقدر تمکن لازمه؟
2021-10-10 02:11:00 #Canada [همسر و فرزند] مهاجرت

دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

دوستان اگراز طریق ورزش و مقامات و مدارک ورزشی بخوایم مهاجرت کنیم کدوم کشور ها بهتره ؟؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

سلام راحت ترین راه مهاجرت برای کسی که ۲۳سالشه کاردانی داره خدمت رفته چیه؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

سلام دوستان،کسی میتونه راهنمایی کنه برای پاورپوینت مصاحبه چیا باید بیاریم؟
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

سلام دوستانمن فارغ التحصیل وزارت بهداشت هستم و برای گرفتن مدرکم از دانشگاه برگه اعزام به خدمت پر کردم و تاریخ اعزامم ۱۴۰۲/۵/۱ هستالان که چند تا از پذیرش هام اومده میخوام بدونم در چه مرحله ای باید برای گرفتن معافیت تحصیلی برای خروج اقدام کنم ؟ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

من به یک استاد ایمیل زدم و پرسیدم RA یا TA داره و ایشون به من جواب دادن: I have no open positions but you can apply for a scholarship Would this be something you are interested in ? من هدفم دکتری سر کلاس نشستن نیست و قصد دارم پروژه محور باشه منظور استاد از اسکالرشیپ همون کلاس درس هست که دانشگاه کمک هزینه میده؟ ممنون
2021-09-07 14:59:00 #Montreal

جایی خوندم ۱۵۶۰ ساعت معادل یک سال کاری کانادا هست درسته؟ یعنی ما که بر طبق وزارت کار سالانه حدود ۲۰۰۰ ساعت و بیشتر کار میکنیم سابقه کارمون بیشتر میشه؟
2021-09-07 01:51:00 #Montreal

مدارک قبل ایجاد پروفایل را می خواستم ازتون بپرسم سابقه کار مدارک تحصیلی تمکن مالی مدرک زبان درسته؟ همه باید ترجمه بشه ارزیابی مدرک ام را به چه صورت باید انجام بدم؟ نامه تمکن مالی را چطور باید بگیرم هر کدام چقد زمان می بره؟ لطف می کنید به من بگید چون قبل ژانویه می خوام پروفایل ام تشکیل بدم
2021-10-06 14:47:00 #Montreal

يك راجب برنامه استاني اونتاريو(مستر استريم) الان من همه مداركم كه اوكي باشه و سابميت كنم؛ بعدش بايد هزار و خورده اي پول اپليكيشن في بدم درسته؟ بعد از اينكه اكسپت شدم؛ اين برنامه ميره دوباره زير شاخه اكسپرس اينتري؟ و امتياز نامينيشن استاني بهم ميده؟ يا اينكه اين برنامه جداگونه خودش منجر به اقامت دائم ميشه؟ در اصل سوالم اينه كه آيا يك بار بايد هزينه پرداخت كنيم براي استان اونتاريو؛ يا بايد بعد دوباره يك هزينه ديگه هم بديم براي فدرال؟؟
2021-08-28 16:58:00 #Montreal